fbpx
Hopp til innholdet

Vilkår og retningslinjer for støtte og gaver

Stiftelsen Varmestuens Venner er en ideell organisasjon, og er medlem av Norges Innsamlingsråd. De gavene vi får fra virksomheter og privatpersoner går til stiftelsens arbeid som et lavterskeltilbud for rusmisbrukere i Stavanger og omegn.

Betaling

Faste givere:

Gjelder per SMS og Vipps samt støtte med mottak av kalender og/eller hefte.

Trekk gjennomføres per standard den 10. i hver måned og gjelder for SMS. Ved signering med Vipps settes trekkdato til det samme som signeringsdato. Trekkdato kan tilpasses, det trekkes aldri annet enn avtalt beløp.

Fastgiverforhold per SMS belastes telefonregning. Fastgiver per Vipps er tilgjengelige i app eller nettside, og trekkes fra ønsket bankkort eller -konto.

Oppsigelse faste avtaler: 

  1. Støtte med mottagelse av kalender og/eller hefte: Send mail til oppsigelse@varmestuen.no, husk navn og adresse og gjerne telefon og mailadresse eller ring 51 56 76 97 mellom 09-15.
  2. Fastgiverforhold per SMS med 50, 90, 150 eller 200 kr i måneden: Send SMS til 2160 med kodeordet «STOPP VARME50», «STOPP VARME90», «STOPP VARME150» eller «STOPP VARME200».
  3.  Fastgiverforhold via Vipps: Avsluttes direkte i Vipps-appen.

Angre:

Inngåelse av faste betalinger:

Du har mulighet til å angre deg ved inngåelse av ordninger med faste betalinger. Med andre ord kan du si opp giveravtalen din hos oss når som helst. Dette gjelder både SMS og Vipps samt støtte med mottak av kalender og/eller hefte..

Selv om det i utgangspunktet ikke er mulig å angre seg på tidligere donasjoner åpner Varmestuen for bruk av skjønn i slike situasjoner, der siste donasjon helt eller delvis kan krediteres.