fbpx
Hopp til innholdet

Personvernerklæring

 

Personvernserklæring
Stiftelsen Varmestuens Venner har som mål å behandle alle personopplysninger med respekt og forsiktighet. På bakgrunn av funksjonalitet og brukeropplevelse kan vi samle inn informasjon fra deg som besøker nettsiden vår. Vi benytter denne informasjonen til å optimalisere innholdet vårt og tilpasse målrettet annonsering. For å gjøre dette benytter vi informasjonskapsler (cookies) på nettsiden vår.

Informasjonskapsler
Stiftelsen Varmestuens Venner benytter informasjonskapsler for å gi deg bedre tjenester. Ved å benytte nettsiden vår samtykker du til at vi setter disse i din nettleser. De fleste nyere nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer cookies. Dersom du ikke ønsker dette, kan du endre innstillinger rett i nettleseren. På Nettvett.no kan du lese om hvordan du kan stille inn nettleseren din for å akseptere eller avvise informasjonskapsler.

Abonnement/gaver
Dersom du har et aktivt kundeforhold til oss, kan vi sende deg markedsføring på e-post eller med andre elektroniske kommunikasjonsmetoder i henhold til markedsføringsloven § 15. Det inkluderer nyhetsbrev og andre henvendelser vedrørende innhold og arrangementer fra oss, via e-post, telefon, SMS og sosiale medier.

Vi benytter oss av tredjepartsløsninger for å håndtere utsendelse av nyhetsbrev, informasjon om arrangementer og sms. Dette medfører at informasjonen som sendes ut, inkludert din e-postadresse og telefonnummer, vil kunne ligge lagret hos tredjeparten så lenge de tar vare på logger for utsendelse. Stiftelsen Varmestuens Venner forplikter seg til å ikke dele informasjonen din med øvrige parter. Informasjonen vil ligge lagret hos oss fram til du eventuelt melder deg av abonnementet.  

SSL-kryptering
Når du går inn på våre nettsider startes det automatisk en sikker (SSL-kryptert) sesjon. Du kan kontrollere dette (at sidene er kryptert: se etter https) ved å klikke på hengelåsikonet som vises i din nettleser.

Personlige opplysninger
I forbindelse med kundeforhold er vi pålagt å innhente opplysninger som navn, adresse, fødselsdato, organisasjonsnummer og øvrig nødvendig informasjon. Disse opplysningene benytter vi kun for å behandle ditt kundeforhold, gjennom for eksempel å svare på forespørsler, sende tilbud og utføre ordre.

Vi tar vare på de opplysningene du gir oss så lenge vårt kundeforhold består. Du har rett til innsyn, retting og sletting av data vi har lagret om deg. Etter endt kundeforhold vil vi også ta vare på data så lenge vi ser det hensiktsmessig. Dette for å hjelpe deg med eventuell historikk om du skulle ha behov for det.

Innsyn og sletting av persondata
For innsyn eller sletting av persondata må du sende en e-post til post@varmestuen.no.

For å sikre personvern og sikkerhet vil vi verifisere din identitet før vi gir innsyn til eller sletter dataen vi skulle ha på deg.

Ansvarlig databehandler
Det er til enhver tid daglig leder i Stiftelsen Varmestuens Venner som har ansvaret for behandling av personopplysninger som samles inn. Vedkommende er ansvarlig for at det gjennomføres internkontroller med hensyn til behandling av personopplysninger, samt for at eventuelle avvik fra gjeldende retningslinjer og lovverk blir meldt inn og rettet.